Zoo Kokolo - odaberi ljubav

Zoo Kokolo je jedna od prvih specijaliziranih trgovina za kućne ljubimce a poslujemo od 1994. godine.

Mi smo veseo i dinamičan kvartet: Mario, Matea, Ivanka i dr. med. Vlatko. Svi radimo sve i zajednička nam je vizija pružanje samo najboljeg za naše ljubimce da bi im život bio dug i radostan. Veže nas nepresušna ljubav prema životinjama i prirodi. Ljubimci su punopravni članovi obitelji i tako ih tretiramo. Smatramo da je u ovom svijetu galopirajućih tehničkih dostignuća i previranja vrlo važno dijeliti svoj život s ljubimcima. Oni nam pomažu naći ravnotežu, pune nas radošću i pozitivnom energijom. Daju nam osjećaj da činimo nešto dobro brinući za njih. I možda najvažnije – vraćaju nas prirodi. Oni su samo ljubav, što bismo i mi trebali biti.

Stoga, imajući u vidu dug, sretan i zdrav život svakog ljubimca u Zoo Kokolu nudimo brendove hrane čijoj kakvoći vjerujemo a koju su potvrdili naši ljubimci svojom degustacijom. Nudimo i široku paletu dodatne opreme – proizvode za higijenu, igru, putovanja, nastambe te veterinarsko medicinske proizvode.

Želite li novi modni dodatak za vašeg mezimca kod nas ćete naći raznovrsne ogrlice, oprsnike, vodilice i odjeću. Ako svojoj njuškici ili ptičici želite pokazati koliko je posebna i uljepšati joj dan, tu je veliki izbor poslastica i žvakalica. Možda ste poželjeli podijeliti svoje dane sa veselom papigicom ili razigranim i maznim malim glodavcem – Kokolo je opet pravi izbor za Vas. Za one koji više vole vodeni svijet, Kokolo nudi kvalitetan izbor najpopularnijih ribica i vodenog bilja.

Kokolo ima sve što tvoj ljubimac treba.

Mi smo odabrali ljubav – a ti?

Kokolo d.o.o., Trg Ante Starčevića 7, 10000 Zagreb

MBS: 080046179, OIB: 00964558163

IBAN: HR4123600001101459658

Temeljni kapital društva: 200.000,00 Kn

Direktorica: Ivanka Pažić, zastupa društvo pojedinačno i samostalno