Kako postati član Zoo Kokolo obitelji?

Pristupnicu za članstvo možete zatražiti kod našeg prodajnog osoblja. Trebate samo ispuniti pristupnicu i odmah dobijete karticu vjernosti koju možete iskoristiti već kod sljedeće kupnje. Član može imati samo jednu karticu a kartica nije prenosiva na drugu osobu i vlasništvo je Zoo Kokola.

Pogodnosti članstva

Članovi Zoo Kokolo obitelji koji ostvare jednokratnu kupnju u minimalnom iznosu od 100 Kn ili više, odobravamo 10% popusta na cijeli iznos kupnje uz gotovinsko plaćanje. Maksimalan iznos na koji se odobrava popust iznosi 1.500 Kn.

Popust se ne može kombinirati s drugim popustima ili akcijama. Zoo Kokolo zadržava pravo izmjene Uvjeta članstva kao i pojedinih programa lojalnosti bez posebne najave. Zoo Kokolo garantira da se osobni podaci članova koriste isključivo za evidenciju i u svrhu članstva.

Dodatna kartica lojalnosti

Najvjernije članove Zoo Kokolo obitelji nagrađujemo s dodatnih 5% popusta uz postojeći popust od 10%. Zatražite karticu lojalnosti kod našeg prodajnog osoblja uz prikaz vaše kartice vjernosti.

Za svaku ostvarenu jednokratnu kupnju u minimalnom iznosu od 50 Kn dobivate jedan potpis od našeg osoblja. Sa sakupljenih 6 potpisa ostvarujete dodatni popust. Da bi mogli iskoristiti svoj Super Popust potrebno je na blagajni predočiti karticu vjernosti i predati karticu lojalnosti sa popunjenih 6 potpisa.

Napomena: Uz izdavanje R1 računa nije moguće ostvariti popuste.

Zlatne subote

Zlatna subota

Štedite sa Zoo Kokolom subotom, bez obzira na način plaćanja i iznos Zoo Kokolo ti daje subotom 10% popusta 🙂 🙂 🙂